Friday, January 29, 2010

Roadtrip til Key West

Vi dro på en spontantur til Key West med to karer vi ikke kjente og her er historien..

Vi var ute på en klubb kalt Mansion også kommer det er fyr bort til meg og vi begynner å snakke. Han sa han var surfer så jeg spurte om han visste hvem Blake Sands var. Blake er kjæresten til Christine som bor på Bahamas og er profesjonell surfer. Han sa nei, det visste han ikke hvem var, men spør han der borte, han er fra Bahamas. Så vi gikk bort til han og han sa at ja han visste hvem Blake var. Det er bestekompisen hans som han har vokst opp med. Så sa Christine at Blake er kjæresten hennes. Og det viser seg da han han hadde hørt mye om Christine og det har hun om han og. Hva er oddsene for det liksom?

Så vi drakk og hadde det moro, og dagen etter spurte de om vi ville dra til Key West fordi foreldrene til Ryan leide et sommerhus der. Så vi sa selvfølgelig spontant ja!

Vi tok med oss 2 flasker rom, pappkrus og litt blandevann inn i bilen til Niel og kjørte nedover sånn i 2 tia på dagen. Vi kom frem 3-4 timer senere og da var vi alle ganske gode i farta (bortsett fra sjåføren da selvfølgelig).

Vel fremme møtte vi foreldrene til Ryan og de serverte drinker og lagde middag til oss. Vi satt og drakk og koste oss med de frem til kl 23, så dro vi ut. Men huset ligger på et boligfelt og det er egentlig ingenting i nærheten så vi bare gikk rundt for å se hva vi fant. Tilslutt fant vi en øde bar med 3 gjester, men vi fikk ikke komme inn fordi Lena ikke hadde med seg legg. Så vi kjøpte bare en flaske rom og fikk ut i gata igjen. Vi fant ut at vi bare kunne sette oss ned der og lage vår egen fest.

Den kvelden var så utrolig morsom. 5 random folk som ikke kjenner hverandre noe særlig, men det føltes som vi hadde vært venner i flere år.

Sånn i 4 tia på natta tenkte vi at vi skulle dra hjem. Vi hadde jo trossalt vært dritings i 14 timer. Vi fant frem til riktig boligfelt, men vi fant faen ikke gata eller huset til Ryan. Så vi vandra rundt der midt på natta i 45 min før vi fant frem. Haha!

Under følger noen bilder fra en crazy, morsom tur.

Meg, Christine & Lena.

Ryan

Neil og bartender/bilvert Ryan.

Alle oss med foreldrene til Ryan.

På utkikk etter et sted å sitte, med voldtektskåpa til Neil.

Baren vi ikke fikk være på. Men det gjorde ingenting.

Gata vi satt i.

Her satt vi og hadde vår egen lille fest.

Kveldens musikkanlegg.

På vei til "do" gikk jeg forbi dette creepy huset, alene. Jeg tror det bor en kidnapper her og mange stakars barn i hagen.

Neil gjør yoga, haha

Godt humør

God i farta her ja.

Oi, jeg "fant" et skilt.

Nattmat. Sandwich med syltetøy, banan, potetgull og sennep. Hehe!

Dagen derpå... uhh

På vei hjemover igjen.

Miami. Takk for en bra tur!

No comments:

Post a Comment